Bezárja a kapuit a Bioshock fejlesztőcsapata!

Ken Levine (maradék) csapata viszont nem vész el.

Még 2014-ben jött a hír arról, hogy a Bioshock játékok mögött is álló Irrational Games alapos leépítés áldozata lett. Azóta sokat nem hallottunk Levine-éktől, most viszont hivatalos: átkeresztelték magukat Ghost Story Games-re, és már egy új weboldaluk is van.

„A küldetésünk egyszerű: immerzív, sztorik által vezetett játékokat szeretnénk létrehozni azoknak, akik szeretik, ha a játék kér belőlük valamit. Miközben úgy véljük, hogy az új játékaink a Bioshock-rajongóknak tetszeni fog, az új fókuszunk lehetővé teszi, hogy a játékmenet is olyan kihívást nyújtson, mint amit a történetek adtak idáig,” írja a csapat küldetésnyilatkozata.

Az alapító csapatot a piszkos tizenkettőnek is hívhatnánk, ugyanis mind a tizenkét fő az Irrational Games veteránja volt: Ken Levine mellett Shawn Robertson (művészeti rendező) és Don Roy (felelős producer) is a csapat része. Jelenleg 25 főből áll a Ghost Story Games.

Még nem tudni, hogy a bostoni csapat min dolgozik, de már keresnek pár alkalmazottat – remélhetőleg kiváló alkotások születnek a „szellemtörténetek műhelyében”.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu