Új platformokra tart a Resident Evil Revelations

A Capcom folytatja újrakiadási tendenciáját.

A Dead Rising 1-2 és a Resident Evil 4-5-6 nem véletlenül lett kiadva tavaly (újra) PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n – a japánoknak ez fontos stratégiája lett, hogy régebbi játékaikat újra értékesítsék kurrens platformokon. Nem lesz ez másképp a Resident Evil Revelations-szel sem, ami eredetileg a Nintendo 3DS-re 2012-ben, majd később PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is megjelent 2013-ban.

A Capcom a Twitteren erősítette meg, hogy lemezes és digitális kiadásban egyaránt megjelenik PlayStation 4-en és Xbox One-on az ősz során a Resident Evil Revelations, és több részletet későbbre ígért a japán cég.

Ahelyett, hogy például az Outbreaket hoznák el a kurrens platformokra, inkább előszedik azt, ami az eggyel ezelőtti generációra érkezett. Logikus…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu