Menu

Megtudtuk, mikor érkezik a Sniper Elite 4 Deathstorm kiegészítő!

A Sniper Elite 4 egy hónapja van a boltokban, így természetesen a Rebellion nem hagyja rögtön magára a mesterlövészkedést.

A Deathstorm egy három fejezetből álló minikampány a Sniper Elite 4-ben, és ennek érkezik az első része, az Inception március huszonegyedikén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A kapásból ketten is játszható kalandok az alapjáték története után kezdődnek, és helyszínként a hidegebb időjárással váró Észak-Olaszország, és ezen belül is egy náci tengerészeti bázis szolgál. A bombázás után a „takarítói posztot” nekünk kell betöltenünk, de ezt a bizonyos Deathstorm névre hallgató, rejtélyes csomagot is meg kell szereznünk.

A multiplayer is bővül: a Night Fighter Expansion Pack három új fegyvert, éjjeli rejtőzködésre alkalmas camo skineket, és új karakterskineket hoz magával, de ezzel egy időben (továbbra is 21-én) a Night Woods (egy éjjeli pálya), illetve az új játékmód, az Elimination is megérkezik.

Ebben maximum tizenketten játszhatunk, és a cél az egyik csapat teljes legyőzése. Ha egy csapattagunkat lelövik, nem játszhat tovább, csak akkor, ha a másik csapatból is valaki kifekszik – ilyenkor az első csoportból valaki visszatérhet a mérkőzésbe.

A multiplayeres bővítések (így a pályák és a játékmódok is) ingyenesek!

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu