Megtudtuk, mikor érkezik a Sniper Elite 4 Deathstorm kiegészítő!

A Sniper Elite 4 egy hónapja van a boltokban, így természetesen a Rebellion nem hagyja rögtön magára a mesterlövészkedést.

A Deathstorm egy három fejezetből álló minikampány a Sniper Elite 4-ben, és ennek érkezik az első része, az Inception március huszonegyedikén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A kapásból ketten is játszható kalandok az alapjáték története után kezdődnek, és helyszínként a hidegebb időjárással váró Észak-Olaszország, és ezen belül is egy náci tengerészeti bázis szolgál. A bombázás után a „takarítói posztot” nekünk kell betöltenünk, de ezt a bizonyos Deathstorm névre hallgató, rejtélyes csomagot is meg kell szereznünk.

A multiplayer is bővül: a Night Fighter Expansion Pack három új fegyvert, éjjeli rejtőzködésre alkalmas camo skineket, és új karakterskineket hoz magával, de ezzel egy időben (továbbra is 21-én) a Night Woods (egy éjjeli pálya), illetve az új játékmód, az Elimination is megérkezik.

Ebben maximum tizenketten játszhatunk, és a cél az egyik csapat teljes legyőzése. Ha egy csapattagunkat lelövik, nem játszhat tovább, csak akkor, ha a másik csapatból is valaki kifekszik – ilyenkor az első csoportból valaki visszatérhet a mérkőzésbe.

A multiplayeres bővítések (így a pályák és a játékmódok is) ingyenesek!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu