Újra PlayStationre hangolt a Humble Bundle [VIDEO]

Hat játék háromszáz forintért?!

A THQ Nordic összeállt a Humble Bundle-vel, így az új bundle, ami itt szerezhető be, a PlayStationösöknek kedvez. Egy dollárért az alábbi címeket szerezhetjük meg PS4-re: The Book of Unwritten Tales 2, Red Faction, Super Dungeon Bros, Deponia, ArcaniA: The Complete Tale. Van itt még két kategória: a jelenleg 11,85 dolláron (~3500-3600 forint) álló középső tier ezek mellé az alábbi négy játékot adja: Battle Worlds: Kronos, Destroy All Humans! 1-2, Legend of Kay Anniversary (PS4, PS3!). A legmagasabb, 15 dolcsis (~4500 forint) összegért ezeken túl ezek a címek ütik még a markunkat: MX vs. ATV Supercross, Darksiders 1-2 (PS3) és ezek felújított verziói PS4-en, illetve még az MX vs. ATV Supercross Encore. Bónuszként 10%-os kedvezményt kapunk, ha előfizetünk a Humble Monthly-ra.

Bár tény, hogy a listában vannak PS2-ről felhúzott játékok is, négyezerötszáz forintért azért alaposan be lehet vásárolni. Ennyit önmagában megér csak a két Darksiders, hát még a többi…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu