Project CARS 2: támogatni fogja-e az erősebb konzolokat?

Most már jogos a kérdés: vajon a Slightly Mad Studios játéka jobban fog-e futni a PlayStation 4 Pro-n és az Xbox One Project Scorpión, mintha a sima kiadásokon játszanánk azt?

A fejlesztők kreatív rendezője, Andy Tutor a Red Bullnak mondott pár szót, és eközben megemlítette a PlayStation VR-t is. Szerinte igen, a két erősebb konzol mellett a Sony virtuális valóság-headsetjét is támogatni fogja a Project CARS 2, de több részletet nem tudott még arról mondani, hogy a Scorpio milyen előnyöket fog adni majd a játékosoknak, és hozzátette, hogy itt a Microsoft nyilatkozatára kell majd várnunk.

A PlayStation VR esetében annyit mondott, hogy igen, lesz támogatás, de „a csapat keményen dolgoz rajta”. Mivel egyszerre két képernyőn/kijelzőn lenne így látható a játék, meg kell találniuk az egészséges egyensúlyt a grafika és a frame rate párosa között.

A Project CARS 2 2017 végéig meg fog jelenni a PlayStation 4/Xbox One/PC hármason.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu