Middle-Earth: Shadow of War: így készült Minas Ithil [VIDEO]

A város nem csak úgy összecsapva került a játékba!

Legutóbb a Shadow of Warral kapcsolatban a Minas Ithil bevételét bemutató videóról írtunk pár sort, és ezzel kapcsolatban a Monolith ezúttal azt mutatja meg nekünk, hogy hogyan hozták létre a várost a játékban. A hat perces IGN First videóban a filmek is szóba kerülnek.

Michel de Plater, a Monolith alelnöke az IGN-nek adott interjújában több újdonságot is elárult. Ugye eddig is tudtuk, hogy Szauron fel fog bukkanni, de örömmel közölhetjük, hogy a Nazgûlok sem fognak kimaradni a harcból. „Bossként lesznek jelen. Ahogy lassan átveszed Mordor felett a hatalmat, meg kell küzdened velük is. Mindegyik Nazgûl eltérő fegyvert kap attól függően, hogy korábban ki is volt, és a játékmenet is el fog térni majd velük szemben.

Az egyik dolog, amit nagyon élveztünk a Shadow of Mordor fejlesztése során, az Szauron háttértörténetének előadása volt. Most a Nazgûlokkal tehetjük meg ugyanezt, így megmutathatjuk, hogy kik voltak ők, miként viszonyulnak a gyűrűkhöz, és emiatt a Celebrimorhoz és Szauronhoz köthető kapcsolatukat is kidolgozhatjuk,” mondta de Plater.

Mivel csak két Nazgûlt említett Tolkien eredeti munkássága, itt lesz miben eltérnie a Monolithnak. Akár a Barrow-wightokra, vagy Shelobra is számíthatunk az Európába augusztus 25-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Shadow of Warban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu