Star Wars Battlefront II: Season Pass helyett…

…„valami más lesz”, de mégis micsoda?

Bernd Diemer, a játék kreatív producere a Mashable-nek nyíltan kijelentette, hogy a Battlefront II nem fog kapni Season Passt, hanem valami más lesz a helyén. „Még nem beszélhetek konkrétumokról, de van egy ötlet a fejünkben arra, hogy tovább játssz és több időt fektess a játékba anélkül, hogy a játékosok közössége töredezett, szétbomlott legyen,” mondta Diemer.

Itt rögtön egy kis magyarázat – a mondatának utolsó része a 2015-ös, első Battlefrontra és annak DLC-ire vonatkozott: ha nem volt a birtokunkban a Season Pass és annak tartalmai, így sokkal nehezebb volt egy mérkőzésbe belépni, hiszen kevesebb játékos került át az Electronic Arts és a DICE rostáján, mivel így adott szintek, pályák a DLC-t nélkülözőknek kizárásra kerültek.

Diemer szerint veszélyes, hogy a játékon túl egy fizető fal mögé raknak játékmódokat és pályákat (nahát, jókor esik le nekik a tantusz, nem?). Ha nem kell a játék árát ergó KÉTSZER megfizetnünk, hogy mindent megkapjunk, akkor már jól járhatunk… de ez csak akkor lehet sikeres, ha kozmetikai DLC-kkel (és CSAK azokkal) próbálkozik az Electronic Arts.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu