Menu

Code Vein: újra támadnak a God Eater fejlesztői [VIDEO]

Prepare to Dine – kiderült, mit teaselt a Bandai Namco.

A japán Famitsu magazinban került leleplezésre az, amit a múlt héten kezdett hypeolni a kiadó. A Code Vein azoknak szól, akik szeretnek dungeon-felfedező túrán akció-RPG-zni egy kiadósat.

A játékban a Revenantokat vehetjük irányításunk alá. Ezek szuperképességekkel megáldott vámpírok, amik emberekből fejlődtek túl, ám cserébe sikerült minden emléküket elveszteni. Ha beüt a vérhiány, akkor átváltoznak a Lost névre hallgató szörnyetegekké.

Aki jártas a Souls játékokban, akkor nem nagyon kell részleteznünk a közelharcra építő játékmenetet: egykezes, kétkezes kardok, egyéb melee fegyverek lesznek a kezeink között. A Siliconera több dolgot is elárult még a Code Veinről: a Lostokból a Blood Veil segítségével szívhatjuk ki a vért, és ez pajzsként is funkcionál. Használata karakterünk maszkján is kimutatkozódik. A Blood Smelting skill segítségével leszünk képesek felbuffolni magunkat, debuffolni ellenfeleinket, vagy közvetlen támadásokat végrehajtani.

A jelenleg 35%-os készültségi állapotban levő Unreal Engine 4-et használó projekt producere Keita Iizuka, rendezője Hiroshi Yoshimura és Yusuke Tomizawa a Code Vein főnöke. Megjelenés 2018-ban. Ez volt a teaser videó:

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu