Ő fogja írni a Star Wars Battlefront II történetét

Ha el tudja érni az illető azt a szintet, amit öt éve felállított, nem lesz gond a történettel!

A Twitteren ejtette meg a bejelentést Walt Williams, miszerint Mitch Dyer-rel, aki korábban az IGN egyik szerkesztője volt, közösen fogják írni a Star Wars Battlefront II történetét. Mégis kicsoda Walt Williams? Nos, 2012-ben a Spec Ops: The Line egyik írójaként (a másik Richard Pearsey volt) igencsak ütőset teljesített – annak a játéknak a sztorija volt az egyik kiemelkedő pozitívuma…

Ezzel a Star Wars Battlefront II, ami november tizenhetedikén toppan be PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra (vagy 14-én, ha a deluxe kiadást megvesszük), egy ponton már biztosan komolyabb figyelmet kaphat – az Electronic Arts és a DICE/Criterion/Motive nem fogja csak unalmas félórájuk során összecsapni a kampányt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu