Dark Souls III: The Fire Fades Edition: launch trailer érkezett [VIDEO]

Miii, miféle Dark Souls III kiadás ez? A kérdés jogos.

A FromSoftware és a Bandai Namco ilyen névvel látta el a Dark Souls III teljes kiadását, így azok, akik inkább kibekkelték ezt a jó egy évet addig, amíg az alapjáték és a két DLC (Ashes of Ariandel, illetve The Ringed City névre hallgatnak) egy csomagban a boltokba kerüljön, most már lecsaphatnak a játékra, ugyanis a The Fire Fades Edition tulajdonképpen a végleges változata az akció-RPG-nek.

Akinek ez nem lenne elég, egy launch trailert is összehozott a kiadó és a fejlesztő, ezzel is megpróbálja elnyerni a szívünk. A játék ezen kiadása már elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Esélyes, hogy egy jó ideig ez az utolsó Souls játék…

(Nos, a zene pedig elég kajla: Agnes Obeltől a Familiar szólal meg.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu