Készülne a PlayStation All-Stars Battle Royale 2?!

Super Smash Bros., Sony módra – jönne a folytatás?

A Gamepur arról ír, hogy már készül a két dimenziós, négy karaktert egymásnak eresztő bunyó folytatása, ami elvileg 2018-ban kerülne a boltokba.

Alapból harmincnál is több karakter várná, hogy megmérkőztessük őket a többiekkel, és legalább húsz helyszín bukkanna fel a Battle Royale 2-ben. Nagy testreszabási lehetőségekre is számíthatunk, hasonlóan a pár héten belül megjelenő Injustice 2-höz (ám csak kozmetikai különbségeket adnának!). Az online lehetőségek között spectator mód (nézhetjük a többiek meccsét), Ranked 1v1 és King of the Hill módozatok is lehetnek.

A 2012-ben megjelent eredetihez képest a folytatásban nem csak a super mozdulatokkal iktathatjuk ki az ellenfeleinket, akik között Cloud, Crash, Spyro és Lara Croft is felbukkanhat. Több tárgyra is számíthatunk, köztük olyan is lehet, ami a Smash Bros. Assist Trophy-jához hasonlóan más PlayStation-karaktereket is megidézhet.

Érdemes igencsak visszafogottan megemészteni az eredetileg 4chanen  felbukkant részleteket, de ha májusban tényleg érkezik a trademark levédetés a Sony részéről – és ezt mondta a fórumtag! -, akkor viszont egy belsős szivárogtathatott itt ki pár dolgot. Várjuk akkor a regisztrációt, aztán jöhet a bejelentés az E3-on. (Vagy talán a PlayStation Experience-en az év végén? Az már kicsit későn lenne.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu