Menu

Készülne a PlayStation All-Stars Battle Royale 2?!

Super Smash Bros., Sony módra – jönne a folytatás?

A Gamepur arról ír, hogy már készül a két dimenziós, négy karaktert egymásnak eresztő bunyó folytatása, ami elvileg 2018-ban kerülne a boltokba.

Alapból harmincnál is több karakter várná, hogy megmérkőztessük őket a többiekkel, és legalább húsz helyszín bukkanna fel a Battle Royale 2-ben. Nagy testreszabási lehetőségekre is számíthatunk, hasonlóan a pár héten belül megjelenő Injustice 2-höz (ám csak kozmetikai különbségeket adnának!). Az online lehetőségek között spectator mód (nézhetjük a többiek meccsét), Ranked 1v1 és King of the Hill módozatok is lehetnek.

A 2012-ben megjelent eredetihez képest a folytatásban nem csak a super mozdulatokkal iktathatjuk ki az ellenfeleinket, akik között Cloud, Crash, Spyro és Lara Croft is felbukkanhat. Több tárgyra is számíthatunk, köztük olyan is lehet, ami a Smash Bros. Assist Trophy-jához hasonlóan más PlayStation-karaktereket is megidézhet.

Érdemes igencsak visszafogottan megemészteni az eredetileg 4chanen  felbukkant részleteket, de ha májusban tényleg érkezik a trademark levédetés a Sony részéről – és ezt mondta a fórumtag! -, akkor viszont egy belsős szivárogtathatott itt ki pár dolgot. Várjuk akkor a regisztrációt, aztán jöhet a bejelentés az E3-on. (Vagy talán a PlayStation Experience-en az év végén? Az már kicsit későn lenne.)

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu