Marvel vs. Capcom Infinite: korábban jön, mint hittük volna [VIDEO]

Nocsak, a Capcomnak sikerült meglepnie bennünket.

Eddig annyit tudtunk az új Marvel vs. Capcomról megjelenés tekintetében, hogy az év végén érkezik. Nem teljesen ez a helyzet, de erre még visszatérünk. Szóval 2v2-es csapatokkal fognak a Capcom és a Marvel karakterei egymásnak esni akár a Story Modeban, úgyhogy igen, most már történetet is kap a bunyó. A főgonosz? Ultron Sigma. Hoppá, a Marveles Ultron és a Capcom oldaláról Sigma, akit a Mega Man X franchiseból ismerhetünk, egyesítették erőiket…? (Lesz azért Arcade, Training, Mission módok is az online-on túl.)

Karakterek, akiket a sajtóközlemény megerősített: Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye, Rocket Raccoon, Chun-Li, Strider Hiryu, Chris Redfield (no, amit tegnap listáztunk, nem nagyon lőtt mellé…). Ezek mellé hozzátehetjük az eddig látottakat is: Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X, illetve Morrigan. Az Infinity Stones tárgyakkal új erőkkel fegyverkezhetünk fel űr, idő, és erő „műfajban”. (Mondjuk ebből a Space és a Time páros érdekes lesz, mert a Power magától értetődik…)

Az alapjátékon túl a 90 dolláros/eurós (errefelé lesz az jó 30 darab Mátyás is!) Deluxe kiadás is majd kelleti magát PlayStation 4-en és Xbox One-on – ezzel a verzióval a 2017 Character Pass is a miénk lesz, így a megjelenés után érkező hat karakterért (többek között Sigmáért) nem kell majd így fizetni. Lesz 2018 Pass is…? A névből ítélve igen. Az észak-amerikai előrendelői bónusz a Warrior Thor és az Evil Ryu kosztüm, illetve a Deluxe kiadás ehhez hozzáteszi a Gladiator Hulk, Mega Man Command Mission X párost is.

A PS4/X1-es gyűjtői kiadás, amit a Triforce készít, 200 dollárba (60 ezer forint legalább) fog kerülni. Ez négy karakterdiorámát (Mega Man X, Chun-Li, Captain Marvel, Iron Man), hat Infinity Stone replikált LED effektekkel, illetve a játék kiadását tartalmazza egy Steelbookban.

Nos, a végére a megjelenés: szeptember tizenkilencedike, PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu