Készülne a Mega Man Legacy Collection 2?

Folytatódhat a Capcom stratégiája: adjunk ki újra régebbi játékokat!

A koreai játékbesoroló tanács már PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is besorolta a Mega Man Legacy Collection 2-t, és itt lehet látni a PS4-es besorolást, ugyanis ez érint minket a leginkább. Jogos lehet az a kérdés, hogy mégis mit fog tartalmazni ez a kollekció?

Erre is választ ad a link, amin egy kis fordítás után láthatjuk, hogy a Mega Man 7-10 négyese kerül egy gyűjteménybe. Ha ez bekövetkezik, akkor így mind a négy játékot mindenféle emuláció nélkül első alkalommal játszhatják a PC-sek, de így a PlayStation 4 és az Xbox One is régi-új címekkel erősíthet.

A Capcom természetesen némán hallgat (kivéve a Marvel vs. Capcom Infinite-tel kapcsolatban), de erre csak elég annyit mondani, hogy lebuktatok, srácok…

(Forrás: Gematsu)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu