PlayStation 4: megvannak az új eladási adatok és az elvárások is

A Sony egyre magasabbre tör a PlayStation 4-gyel.

A japánok is közölték pénzügyi eredményeiket és ebből megtudtuk, hogy a PlayStation 4-ből 20 milliót szállítottak a boltokba 2016 áprilisa és 2017 márciusa között, amivel a PS4 már 60 milliónál tart. (És még nincs is négy éves a konzol!)

A Sony az előrejelzései között a PlayStation 4-nek egy kicsit visszafogottabb 2017-es üzleti évet vár: szerintük 2018 március végéig 18 millió konzolt szállítanak ki a boltokba, ami ugye egy jó tíz százalékkal kisebb a 20 milliós előző évi adathoz képest. Talán a Project Scorpio miatt van egy kicsit bátortalanabb előrejelzése a Sony-nak?

Mindenesetre szép eredmény a PS4-től, hogy már 60 millió felett jár.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu