Darksiders III: hoppá, szivárgás! (FRISSÍTVE)

– FRISSÍTVE – Közben a THQ Nordic hivatalosan is behúzta a porondra a Darksiders 3-at, amihez már egy videó is érkezett az IGN First jóvoltából. A megjelenési dátum és a platformhármas is stimmel: 2018, PlayStation 4, Xbox One, PC. Története kb. egy időben játszódik a Darksiders 2-ével. No, akkor örülhetünk.

EREDETI HÍR: A Darksiders III-ról már jó ideje vártuk már, hogy a THQ Nordic bejelentse, de nem így számítottunk az első részletek felbukkanására. Az Amazon fellistázta PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is a játékot, mi pedig csak a PS4-est linkeljük is.

Az Amazon ezeket az információkat írta még az oldalukon: Fury (Düh) kerül az Apokalipszis négy lovasa közül terítékre, és a hölgy ostorjával okozhat néhány nyolc napon túl gyógyuló sérülést. Többféleképpen is átalakulhat, és így új fegyvereket, mozdulatokat és képességeket vethet be ellenfelei ellen, akik között a hét halálos bűn is fel fog tűnni.

A Gunfire Games által fejlesztett Darksiders III nyílt világú játéknak ígérkezik, vizualitásában pedig igyekszik a Vigil, az eredeti fejlesztőcsapat által lefektetett poszt-apokaliptikus stílust folytatni. Mikor érkezik? Elvileg 2018-ban. Az még kicsit messze van. Addig is íme az első pár kép!

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu