MotoGP 17: menedzserkedjünk [VIDEO]

A Milestone nem adja fel.

Tavaly a MotoGP-játékadaptációt Valentino Rossi nevével próbálták eladni, de maradjunk annyiban, hogy továbbra sem láthattunk sok fejlődést az olaszok munkájában. Idén is lesz gyorsasági motoros-vb játék, de most a menedzsermóddal akarnak jobb értékelést elérni az 5/10-nél (esetleg össze is jön nekik idén…).

Így a szponzorokat, motorokat, pilótákat, csapatrészlegeket és a fejlesztési részleget is nekünk kell kezelnünk, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani a pályán. Ehhez pedig minden aspektusban élen kellene járni.

A MotoGP 17 június 15-én érkezik PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n – a játékmenet-videó alapján maradjunk annyiban, hogy a Milestone továbbra is nagyon-nagyon minimálisan akar minden téren előrelépni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu