A Far Cry a Red Dead Redemptiont fogja másolni?

A Ubisoft lemásolhatja a Rockstar formuláját.

Legutóbb arról írtunk, hogy egy Red Dead Redemption 2 élőszereplős trailert forgathattak az Egyesült Államok Montana államában. Ekkor még úgy tűnt, hogy ez a Rockstarhoz köthető filmstáb volt, de csavarodik a történet, mint a kurta farkú malac a tengeren túl: a Kotakuhoz köthető Jason Schreier a NeoGAF fórumon megerősítette, hogy ez bizony a Ubisoft sara volt és nem a Rockstaré!

Még 2015 januárjában, ha még emlékszünk rá, a Ubisoft kiküldött egy kérdőívet a jövőbeli Far Cry helyszíneivel kapcsolatban… és az egyik opció a XIX. századvégi Amerika volt egy spagetti western köntösben.

Szóval, akkor az E3-ra gyúr már a Ubisoft gőzerővel, de ha már szóba került a francia cég, egy kérdés: hol tart az új South Park játék? A poént a végére hagytuk: a Far Cry 5 szeptemberben érkezhet!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu