Később jön a Project CARS 2, mint hittük volna [VIDEO]

Nos, a Slightly Mad Studios ismétli önmagát…

Az első rész esetében párszor (?) sikerült elhalasztani a játékot, és úgy tűnik, hogy a folytatás esetében is ez bekövetkezett csendben: eddig a fejlesztők szeptemberre datálták a megjelenést, de a Bandai Namco előrendelési opcióját látva ez nem fog bekövetkezni, ugyanis „2017 vége” nem szeptember.

A játék több kiadásban érkezik. A Limited Edition, ami legalábbis külföldön az alapkiadással azonos árú lesz PlayStation 4-en, Xbox One-on (70 euró, 21k forint) és PC-n (60 euró, 18k forint), a játék mellett egy steelbookot, egy matricakészletet, és a Japanese Cars Packot tartalmazza (négy autó összesen a Hondától és a Nissantól – két versenyautó, egy utcai kocsi és egy koncepciós autó). A Collector’s Edition ezeken túl egy Esport Live VIP passt, egy művészi könyvet, a Motorsport Pack DLC-t és egy 1:43 méretarányú McLaren 720S modellautót ad.

Az Ultra Editionből mindössze ezer készül (!), és az eddigi összes tartalmat odaadja egy kivétellel – az 1:43 McLaren helyett egy 1:12 méretarányút kapunk, és ezen túl egy dedikált posztert, egy számozott baseball-sapkát és egy McLaren Sketchboookot is kapunk. Utóbbi a 720S fejlesztését követi nyomon. Ezt csak az Amazonon lehet előrendelni.

A végére egy videó ebből a bizonyos McLarenről. A Season Pass 30 dollár/euró/9 ezer forint lesz.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu