Star Wars Battlefront II: tartalomból nem lesz hiány

Bátor szavak az Electronic Arts vezérigazgatójától.

Az Electronic Arts pénzügyi jelentésében Andrew Wilson amellett, hogy a mellét döngette a bejelentő trailer sikere mellett, elmondta, hogy hamarosan több infót is megtudhatunk a játékról. (Talán az EA Play előtt?)

Azt is elárulta, hogy legalább háromszor annyi tartalom lesz a Battlefront II-ben, mint amit az elsőben láthattunk két évvel ezelőtt. (Na igen, csak mennyi lesz ebből DLC?) Ez papíron természetesen jól hangzik, ám a gyakorlatba át is kellene ültetni ezt az elképzelést lehetőleg úgy, hogy ne kelljen a játék árát még egyszer kifizetni a teljes tartalom eléréséért.

Azon pedig, hogy Wilson szerint az Electronic Arts megfontolja, hogy több játékot is ki fog adni a Nintendo Switchen a FIFÁn túl, pedig mi inkább kételkedünk, mert a szavakat még nem követték tettek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu