Új Thief játék van készülőben?

A Straight Up Films elszólta magát.

1998-ban láthattuk először a Thiefet az Eidos gondozásában, legutóbb pedig jó három éve láthattuk a szériát élve, hiszen akkor jött ki Garrett legújabb lopakodós, csendben gyilkolós kalandja. Hogy jön ehhez a Straight Up Films? Idézzük az oldalukat: „egy ötödik folytatás fejlesztés alatt áll, hogy a filmadaptációval párban érkezzen”. (Ez amúgy nem így van: eddig négy játék jött ki, úgyhogy maximum NEGYEDIK folytatás lehetne, de mindegy, haladjunk…)

Itt egy picit filmhír témába kanyarodunk, de leírjuk, hogy az akció-kalandfilm írói Adam Mason és Simon Boyes, a producerei Marisa Polvino, Kate Cohen és Roy Lee, míg a felelős producer Sandra Condito lesz, és a történet Garrettnek új kalandokat ígér, így nem egy játékból-film feldolgozást láthatunk majd a jövőben.

Nos, Square Enix, mikor is hallhatunk az új Thiefről?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu