The 25th Ward: Suda51 újra a múltba nyúl [VIDEO]

A The Silver Case után újabb játék kerül a múltból elénk.

Az „ezüst ügy” is eléggé elvont játékként látott kizárólag Japánban napvilágot eredetileg a PS1-en 1999-ben, de a PlayStation 4-re és a PC-re készített remaster végül elkészült 2017 áprilisára (számítógépeken pedig 2016 októberére) – a vizuális novella eléggé rétegjáték lett a nyugaton. A folytatás, a The Silver Case: Ward 25 eredetileg mobilokon jelent meg epizódokban 2005 októbere és 2007 márciusa között, de itt is jön a remaster-kúra: a The 25th Ward: The Silver Case-et Suda51 a BitSummiton jelentette be, és ehhez egy teaser videó is dukál. Ez legalább stílusos, ami a címről nehezen mondható el.

A megjelenési dátum és a célplatformok még nem kerültek nyilvánosságra, de utóbbi esetében biztosan a PlayStation 4/PC párosa kerülhet szóba. A végére még egy rövidhír: a The Silver Case PC-s változata május 30-án ingyenes tartalomfrissítést kap!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu