Az Overwatch-csal is ráfáznak a maximalisták

Minden kell? Nem lesz egyszerű feladat megszerezni mindent a lootboxokból…

Desks_up a Redditen kiszámolta, hogy mennyi játékbeli credit kell ahhoz, hogy az évfordulós eseményre (ami most is tart) berakott száznyolc skint, spray-t, emote-ot és hangfileokat megvehesse valaki. A végeredmény? 56475. Nem tűnik soknak? Nos, a 600-as szint felett járó Overwatch játékosok, akik a kezdetek óta egyetlen creditet sem költöttek el, most tartanak 60 ezer összeszedett creditnél. Megismételjük: egy év normális grindolással szedtek össze mostanra annyit, hogy CSAK az évfordulós lootboxokból mindent megszerezhessenek.

Másik összehasonlítás céljából érdemes a korábbi eventekhez hasonlítani azt, amit most művel a Blizzard: a Year of the Rooster „kimaxolása” 37050 creditet igényelt, és JollyGirl szerint ha nulláról kellene indulni, akkor naponta 1380 creditet kellene grindolni a 100%-os teljesítésért.

Ezzel értelemszerűen a Blizzard azt szeretné elérni, hogy több lootboxot vegyünk, valós pénzzel – jó, adnak ingyen dobozokat is, de az nem fedez mindent…

FORRÁS : Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu