NieR: Automata: újabb szép eredmény

A PlatinumGames játéka egyre jobb számokat mutat fel.

Yoko Taro projektjét értékelik a játékosok, PC-n és PlayStation 4-en egyaránt. Legutóbb arról beszéltünk, hogy egy milliónál tart a NieR: Automata (ez még valahol április elején volt, ha emlékezetünk nem csal), de most már másfél milliónál jár a Square Enix szerint.

Ez remek teljesítmény, főleg úgy, hogy a PC-s változat esetében sokan távolmaradhattak a Denuvo használata miatt, de közülük biztosan nem kevés váltás történt a PlayStation 4-es verzióra (kb. 360 ezer-1 millió 140 ezer az arány a Sony konzoljának javára).

Nos, a nyár végére talán sikerül a két milliót is összehozni, ami újabb korrekt eredmény lenne. (Talán emiatt kaphatunk is egy újabb DLC-t: az elsőben a Square Enix és a PlatinumGames főnökeit agyabugyálhattuk el, ami jellemző Yoko Taro humorára…)

FORRÁS : Square Enix

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu