Perception: késik, mégpedig két platformon! [VIDEO]

A „vak horror” is csúszik egy keveset.

A korábban a BioShockon dolgozó illetők a Deep End Gamesnél bejelentették a DualShockersen, hogy sajnos a Perception névre hallgató horrorjátékuk késni fog. Mennyit és melyik platformok érintettek a csúszásban?

Nos, akik PC-n bírkóznak a játékokkal, nekik jó hírünk van: a május harmincadikai megjelenés itt továbbra is esedékes Steamen és GOGon egyaránt, ám a PlayStation 4 és Xbox One párosa megszívta. „Adminisztrációs smafu” (ezen belül is a korhatárbesorolás és régiók) miatt egy héttel később, tehát június hatodikán fog megjelenni a két konzolon a Perception.

Ezt ki lehet bírni – bár mondjuk ez kicsit vicces, hogy egy hét alatt két horrorjáték is (a másik a Get Even lenne, bár ott a manchesteri események miatt jött a csúszás) hátrébb került a naptárban…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu