Archangel: a mech-irányítós PlayStation VR-shooter megjelenési dátumot kapott

A PlayStation VR-t nem lehet még olyan könnyen leírni.

A Skydance Interactive elnöke, Peter Akemann a PlayStation Blogon írta, hogy az Archangel július másodikán fog megjelenni PlayStation VR-en, két héttel később pedig a többi virtuális valóság-headset is megkapja a játékot, amiben egy jó hat emelet (amiből nem, nem kerül leépítésre a legmagasabb!) magas mechet irányítva kell a szabadságot és kormányt Egyesült Államok területén rendet raknunk – ebben segítségünkre lehetnek az AI által irányított lázadó csapattársaink is. Vesszen a HUMNX.

Azért az elég frankó, hogy a játékról egy friss keresés után egy trailert sem látunk. Legrosszabb esetben két hónap van a megjelenésig, és még nem mutattak belőle semmit? Na, ahhoz azért kell bátorság…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu