PlayStation VR: túl a millión

A PlayStation VR mellett a PlayStation 4 Pro-ról is megtudtunk pár eladási adatot.

Shawn Layden a Time-nak árulta el, hogy szerintük a PlayStation VR nem csak egy divateszköz, hanem egy új médium, amit nem kizárólag játékkal való szórakoztatásra használhatnak. Azt is elárulta, hogy már legalább egy milliót adtak el a headsetből. A PlayStation 4-ekből minden ötödik eladott konzol a PS4 Pro variáns, mondja Jim Ryan, és ez is messze a Sony elvárásait túlteljesíti. Egy a probléma csak: egyik Sony-fejes sem árulta el, hogy eddig összesen mennyi PlayStation 4 Pro-t sikerült értékesíteniük világszerte. (Japánban a Media Create-nek köszönhetően hetente lehet tudni ezt az adatot.)

Ryan azt is elmondta, hogy az európai régióban 3:1 arányban értékesítik a PlayStation 4-et az Xbox One-hoz képest, míg az Egyesült Államokban ez az arány 2:1.

Talán a Sony nem olyan büszke még a PlayStation 4 Pro eredményeire, hogy ezt is hivatalosan közöljék?

FORRÁS: Time

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu