„Overwatch” Stormtrooperekkel, Kung Fu Pandával… naná, hogy Kínából! [VIDEO]

A Blizzardnak ehhez lesz egy-két keresetlen szava.

A Hero Mission egy finoman szólva is botránkoztató Overwatch-klón, ami Kínában játszható csak itt. Jóformán mindegyik karaktert lenyúlták, de még a Star Wars és a Rambo licensz sem maradt érintetlenül. Persze, próbáltak itt-ott változtatni a dolgokon (pl. McCree ebben a játékban hölgy lett, Winston pedig egy panda), de a lenti első videó, amit Alpharad készített, összehasonlítja az eredetit a mobilos másolattal. Elképesztőek a hasonlóságok… és akkor még a pályákról nem is beszéltünk, ott is fennáll a ctrl+c, ctrl+v szabálya.

Nem kizárt, hogy erre az ügyre a Blizzard és a Disney rá fog ugrani. Amúgy ez nem az első alkalom, hogy ilyen már-már pofátlan szinten kerül egy játék lemásolásra: 2011-ben a Team Fortress 2-ből lett Final Combat, ami szintén megbotránkoztatóan hasonlított a Valve shooteréhez.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu