Raiders of the Broken Planet: fejlesztői napló II. rész, a háttértörténet [VIDEO]

Az antagonista után most a háttértörténet kerül kielemzésre.

Hét és fél perces trailer, az azért igencsak felhasználóbarát – a MercurySteam nem intézte el fél percben, hanem inkább úgy vélte, hogy a 4v1 asszimmetrikus shooternek a háttértörténetét is érdemes lenne részletesen előadni.

A Szaturnusz egyik holdján egy tudományos felfedezés során egy többmillió éve ottragadt űrhajó kerül elő. Ebbe belépve a kutatók felfedezik az Aleph névre hallgató erőforrást, amivel nagy utakat lehetséges megtenni. Na ezt akarja egy csúnyagonoszrossz cég is megszerezni és emiatt indul meg a harc. A főgonosz szerepe is taglalásra kerül. Ez is több a semminél, mi azt mondjuk…

A Raiders of the Broken Planet PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül, és a sci-fi pulp műfaj miatt érdemes lesz a szemünk sarkából figyelni rá.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu