Ingyen játékot kínál a Microids!

A Syberia III után most egy másik játékukat kínálják ingyen.

Egy olyan franchise-ról van szó, ami még a kilencvenes években bukkant fel. Ez a Moto Racer volna, aminek a negyedik részét lehet ingyen megszerezni PC-re és Macre. Sok teendőnk nincs is a megszerzés érdekében. Klikk ide, töltsük ki az adatainkkal az ívet, majd a négy közösségi média közül egyre bökjünk rá (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube). A Steam-kódot a kiadó a jövő hét során fogja elküldeni emailben.

A minap a Payday 2 kapott ingyen akciót (sőt, ez még mindig tart – tessék a Steamen behúzni), és most egy újabb, nem olyan botrányos játék lehet véglegesen a miénk. Hiába, az E3 környékén mindenki felajzza a közönséget…

Jó játékot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu