Menu

[E3 2017] Battlefield 1: menetrend az új tartalmaknak [VIDEO]

Az EA Play során a 2016-os Battlefield 1 sem került elhanyagolásra.

Nem mondtak sok újdonságot el a következő DLC-ről, de azért összefoglaljuk: az In the Name of the Tsar az orosz hadsereget hozza el a szeptemberben megjelenő, eddigi legnagyobbnak ígért kiegészítő hat új pályával (Lupkow Pass, Albion, Galicia, Brusilov Keep – kettőről még nem hullott le a lepel, ezeket valószínűleg a Gamescomon mutatják be), éjjeli harcokkal, tizenegy új fegyverrel (pl. Mosin-Nagant M91, Standard 1912 gránát), Ilya-Murovets nehézbombázóval és a Putilov-Garford páncélozott autóval. Új játékmódként a Supply Drop érkezik: a célunk, hogy mihamarabb a repülővel érkező készleteket felmarkoljuk a keleti fronton. (És igen, a női osztag is képviselteti magát.)

További Battlefield 1-es hírek: júniusban a Nivelle Nights, júliusban a Prise de Tahure éjjeli pályák érkeznek a Premium Passal vagy a They Shall Not Passzal rendelkezőknek, utóbbival egy időben pedig a Premium Trials is jön, amivel a Premium Passt nem birtokló játékosok az összes premium-exkluzív pályát kipróbálhatják. A Premium Friends hasonló elképzelésű: a Gamescomig barátainkat is olyan harcmezőkre hívhatjuk, amikre ők nem tudnának alapból menni, mert pl. nem vették meg az adott DLC-t, nekünk pedig van Premium Passunk. A Turning Tides névre hallgató, harmadik kiegészítő decemberben, az Apocalypse 2018 elején érkezik. A konzolos CTE (tesztszerver) „hamarosan” jön konzolokra.

A végére az érdekesség: húsz millió játékossal rendelkezik a Battlefield 1, és a Gamescomra Patrick Söderlund egy kompetitív élményt ígér a multiplayerhez. Hmmm. Majd meglátjuk.

lXU6kbdh

snXQtZpW

4nm7r9Vk

2njTITAi

fAC47yiu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu