[E3 2017] Battlefield 1: menetrend az új tartalmaknak [VIDEO]

Az EA Play során a 2016-os Battlefield 1 sem került elhanyagolásra.

Nem mondtak sok újdonságot el a következő DLC-ről, de azért összefoglaljuk: az In the Name of the Tsar az orosz hadsereget hozza el a szeptemberben megjelenő, eddigi legnagyobbnak ígért kiegészítő hat új pályával (Lupkow Pass, Albion, Galicia, Brusilov Keep – kettőről még nem hullott le a lepel, ezeket valószínűleg a Gamescomon mutatják be), éjjeli harcokkal, tizenegy új fegyverrel (pl. Mosin-Nagant M91, Standard 1912 gránát), Ilya-Murovets nehézbombázóval és a Putilov-Garford páncélozott autóval. Új játékmódként a Supply Drop érkezik: a célunk, hogy mihamarabb a repülővel érkező készleteket felmarkoljuk a keleti fronton. (És igen, a női osztag is képviselteti magát.)

További Battlefield 1-es hírek: júniusban a Nivelle Nights, júliusban a Prise de Tahure éjjeli pályák érkeznek a Premium Passal vagy a They Shall Not Passzal rendelkezőknek, utóbbival egy időben pedig a Premium Trials is jön, amivel a Premium Passt nem birtokló játékosok az összes premium-exkluzív pályát kipróbálhatják. A Premium Friends hasonló elképzelésű: a Gamescomig barátainkat is olyan harcmezőkre hívhatjuk, amikre ők nem tudnának alapból menni, mert pl. nem vették meg az adott DLC-t, nekünk pedig van Premium Passunk. A Turning Tides névre hallgató, harmadik kiegészítő decemberben, az Apocalypse 2018 elején érkezik. A konzolos CTE (tesztszerver) „hamarosan” jön konzolokra.

A végére az érdekesség: húsz millió játékossal rendelkezik a Battlefield 1, és a Gamescomra Patrick Söderlund egy kompetitív élményt ígér a multiplayerhez. Hmmm. Majd meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu