[E3 2017] Ez az öt játék először Xbox One-ra érkezik konzolokon [VIDEO]

Összefoglaló (felzárkózás) a Microsoft konferenciájából.

A Microsoft szereti a „console launch exclusive” fogalmat használni, ami kertelés nélkül azt takarja, hogy időzített exkluzivitást kapnak az ilyen jelzőt kapott címek. Nem kevesebb, mint öt ilyen játék került szóba a Microsoft műsora során. Rövid jellemzés és trailer következik mindegyiknek.
A Beethoven & Dinosaur játéka, a The Artful Escape az Annapurna kiadásában hallucinogénnek nevezhető – még maga a rövid közlemény is használta ezt a szót, maradjunk is ennyiben:

Az Odd Talestől a The Last Night a Raw Fury Games kiadásában 2018-ban érkezik. A 2,5 dimenziós játékban a számítógépek átvették az uralmat, de post-cyberpunk műfajával a főszereplő, Charlie, aki nem tud a gépekkel interakcióba lépni, a helyzeten változtatni kíván.

A Coffee Stain Publishing, akik mögött egy bizonyos Goat Simulator is áll, egy 1-4 játékost támogató FPS-t, a Deep Rock Galactic Dive-ot jelentették be. Procedurálisan generált pályákkal nem lesz ismétlés, remélhetőleg.

Az utolsó két cím nagyobb dobás, ami külön értékezést is megérdemelhetne, de maradjunk a bite-size műfajon belül: az egyik játék a Pearl Abyss sandbox megközelítésű MMORPG-je, az eddig csak PC-n elérhető Black Desert Online:

Az ötödik cím PC-n mostanában elég nagy sláger lett – a PlayerUnknown’s Battlegroundsot a Bluehole olyan sikeressé faragta, hogy már három millió eladásnál tart, és a shooter 2017 végén Xbox One-on is elstartol:

MMO, shooter, platformer, lesz itt választék.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu