Részben ingyenes lett a Hitman! [VIDEO]

Az IO Interactive függetlenné válását, illetve a Hitman licensz megőrzését megünnepli.

A Hitman első epizódja, a Playground elvileg ingyenesen elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és Steamen egyaránt. Nem csak ideiglenesen, hanem végleg. Az epizód a Playground helyszínt tartalmazza, ami két sztoriküldetést, két Escalation-szerződést, és negyven további kihívást is nyújt a tizenhét achievementen túl. Ahogy az már természetesnek vehető, aki megveszi a teljes játékot (és őszintén szólva, MOST ráférne az IO Interactive-ra a segítség, nem véletlenül lett 60 százalékos kedvezménnyel elérhető a 47-es ügynök kalandjai a héten!), az elmentése átvitelre kerül oda.

A Steamen jelenleg kb. 6 ezer forintba kerül a teljes első évad, úgyhogy ez egy egészen korrekt ajánlat… csakhogy érdekességképp megjegyzendő: Steamen demó lett, nem pedig maga az epizód lett ingyenes. Fura…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu