Elite Dangerous: eleinte pórul járnak a PlayStation 4 Pro-sok [VIDEO]

Több dolog is hiányozni fog a játék PlayStation 4 portjának megjelenésekor.

A játék kedden fog a Sony konzolján felbukkanni, és végre megeresztették az információs csapokat a Frontier Developments fejlesztői egy élő adás keretein belül. A sima PS4 és Xbox One kiadás azonos, vagy nagyon hasonló frame rate-tel és grafikával fog érkezni. Ez rendben is van, de amint a PlayStation 4 Pro-ra kerül a sor, lesznek gondok.

A PS4 Pro rendelkezni fog Quality és Performance lehetőségekkel, ami szokásosnak tekinthető. Igen ám, csakhogy nem árulták el a natív felbontást és a frame rate esetében is elsiklottak a téma felett. A megjelenéskor biztosan nem lesz 4K felbontás (azaz sima HDTV-n nem lesz supersampling sem), illetve a HDR sem lesz kapásból elérhető. Elég szomorú (mint ahogy az is, hogy lesz kapásból Xbox One X patch a játékhoz is ősszel). PlayStation VR-támogatás? Jelenleg nincs is tervbe véve.

Az Elite Dangerous PlayStation 4-re kedden érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu