Dunkirk premier és Harry Styles

MOZI HÍREK – Az a néhány filmkritikus, aki már látta a Dunkirk-et (Dunkirk, hazai bemutató: július 20.) máris zseniálisnak és a mozitörténet egyik legkülönlegesebb háborús filmjének nevezi Christopher Nolan új rendezését. Hamarosan az egész világ ellenőrizheti, hogy igazuk van-e: csütörtökön került sor a londoni Leicester Square-en a Dunkirk gála premierjére, amelyen persze a film összes főszereplője megjelent. És ez azt jelenti, hogy Kenneth Branagh, Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murhpy és James D’Arcy mellett ott volt a One Direction sztárja, Harry Styles is, aki a németek által bekerített, az óceánnak szorított angol sereg egyik katonáját alakítja.

A film rendezője, Christopher Nolan néhány nappal ezelőtt komoly felzúdulást keltett azzal, hogy azt nyilatkozta: amikor Harry Styles-ra bízta a fontos szerepet, fogalma sem volt róla, milyen híres. Valószínűleg úgy érezte, hogy e nyilatkozata némi magyarázatra szorul.

– Amikor A sötét lovag-ban Heath Ledger-re osztottam Joker szerepét, sokan próbáltak lebeszélni – mesélte A sötét lovag-trilógia, az Eredet és a Csillagok között rendezője. – Hiszen még szinte ismeretlen színész volt. De én az ösztöneimben bíztam, mert éreztem, hogy nagyszerű lesz. És az is lett. Harry Styles nevét hallottam már a gyerekeimtől, persze, de azért új volt nekem. Csak egy karizmatikus, őszinte, finom srácot láttam. És ahogy Heath esetében is, biztos voltam benne, hogy jó lesz.

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu