Marvel vs. Capcom: Infinite: Jedah [VIDEO]

Jedah? Mi ez a címben?

Jedah egy új karakter, akit a Darkstalkersből ismerhet pár olvasó – őt erősítette meg a Capcom az EVO folyamán. A korábban a NeoGAF fórumon már kiszivárgott karakterlistán (amiről mi is beszámoltunk) feltűnt már ez a név, úgyhogy az ő nevét kipipálhatjuk a stábból.

A lenti videó az FGC Areától származik – ebben Jedah Gamorával meccsel. Utóbbi nevet a Marvel térfeléről, a Galaxis őrzőiből ismerhetjük amúgy. Jedahot 5:40 körül láthatjuk felbukkanni, kinézete hasonló a Darkstalkers 3-ban látottakhoz.

A Marvel vs. Capcom: Infinite, ami visszabutítottnak tűnik a MvC3 után (és finoman fogalmaztunk), Európában szeptember huszonegyedikén jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu