Destiny 2: a béta direkt nem mutatott sokat [VIDEO]

A Bungie elrejtette a játék jelentős részét.

A játék rendezője, Luke Smith a legújabb Namek vs. Saiyan podcasten tűnt fel, ahol ezt nyilatkozta: „A béta direkt csak egy kis részlet volt. A játék hatalmas részét titokban tartjuk. Kikapcsoltuk a fejlődést is, ami a Destiny 2 nagy része lesz, nem nagyon mutatunk semmit sem a nyílt világból és csak egy pályára koncentráltunk a kompetitív playlistben is, így a játékosok meglepődnek és örülni fognak szeptemberben.

Ezt a döntést részben az első Destiny bétája inspirálta, de a The Taken Kinggel kapcsolatos élményünk is hatással volt ránk. Egy hatalmas mennyiségű tartalmat alkottunk, amiről nem beszéltünk a játékosokkal, hanem csak hagytuk őket átélni. Nem tettünk nagy nyilatkozatokat, hanem arra koncentráltunk, hogy a kezükbe adjuk a játékot, és szerintünk ez a stratégia kifizetődő volt. Ez fontos is számomra, hiszen az első részhet hasonlóan a Destiny 2 is nagyban arról szól, hogy egy közösség része vagy, és velük együtt fedezed fel a játékot.”

Eközben azért a nyílt világról az IGN Firstön keresztül megtudtuk pár újdonságot, ami videó formájában látható is. Adventures = mellékküldetések, Public Events = az első rész Patrols továbbgondolt változata, Lost Sectors = titkos dungeonök bossokkal és loottal.

A Destiny 2 PlayStation 4-en és Xbox One-on szeptember 6-án, PC-n október 24-én jelenik meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu