Call of Duty: WWII: ezt tartalmazza a Valor kiadás

Nincs Call of Duty (sem) gyűjtői kiadás(ok) nélkül.

Az ausztrál EB Games (ennek amerikai ágazatából nőtt ki a GameStop amúgy) a Twitteren közzétette, hogy a Call of Duty: WWII Pro Valor Edition mit is fog tartalmazni. A játék Pro Editionje (season pass + steelbook) mellett egy Bloodraven Sword kitűzőt, egy 24″ x 26″ (~61 x 66 cm) Nazi Zombies posztert, illetve pár osztag kitűzőt kapunk… de a legvégére hagytuk a legizgalmasabb dolgot: egy bronz szobor is a dobozban lesz – ezt mintha a D-Day, a normandiai partraszállás inspirálta volna. Az a poszter elég tetszetősen néz ki, ezt meg kell vallanunk… ennek ára 270 ausztrál dollár, kb. 55 ezer forint. A sima Valor változatban nincs season pass, ez pedig 230 ausztrál dollár, kb. 48 ezer forint.

A Call of Duty: WWII, amit a 2014-es Advanced Warfare fejlesztői, a Sledgehammer csapata hoz össze, november harmadikán jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu