Ingyenes a For Honor a hétvégén!

Vajon a szinglit is megkapjuk ingyen a hétvégére?

Akik eddig kihagyták, vagy már régen For Honoroztak, csak eladták, de most ismét kedvük lenne hozzá, azok a hétvégén ismét kaszabolhatnak egy jót a Ubisoft – egyébként igencsak lecsökkent népszerűségű – közösségi hack’n’slash játékában. A játékot ezúttal megjelent platformon (PS4, PC és Xbox One) játszhatjátok majd, csak az akció időtartamában lesz különbség: PC-n augusztus 10 09:00-tól augusztus 13 22:00-ig tolhatjátok, a konzolosok (PS4 és Xbox One is) viszont most jobban járnak, ugyanis egészen augusztus 15, hajnali kettőig For Honorozhatnak, ami elég korrekt időtartam, ezalatt jócskán lesz idő, hogy sok mindent kipróbáljunk a játékban. Viszont konzolon szükség lesz PS Plus, illetve Xbox Live előfizetésre, de hát valamit valamiért…

Ami pedig külön pozitívum, hogy a teljes szingli hadjárat is megnyílik számunkra, tehát a Bethesda DOOM-mjával ellentétben nem „trükköznek” azzal a kiadó részéről, hogy csak a szingli demója ingyenes az akció ideje alatt. A szingli és multiplayer mentéseket természetesen átvihetjük a teljes játékba, ha úgy döntünk, hogy megvesszük a játékot, amire a Ubisoft oly módon is próbál ösztönözni, hogy csökkentett áron kínálja a For Honort az akció keretében.

További For Honor érdekesség, hogy a Season Pass-t birtoklók már augusztus 15-től megkapják a harmadik szezont, amelyben a kelta és a gladiátor hősök is benne lesznek, illetve új térképeket és egyéb újdonságokat is tapasztalhatnak majd a következő szezonban. Aki nem rendelkezik Season Pass-al, de szeretne „gladiátorkodni” egyet, annak augusztus 22-ig kell várnia a harmadik szezonra.

A játék tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu