Middle-Earth: Shadow of War: ez a változtatás elveheti sokak kedvét! [VIDEO]

A Monolith játéka talán emiatt került elhalasztásra…

Nos, a Gyűrűk Ura univerzumában játszódó játékban lesz egy piac a fejlesztők által írt fórumposzt szerint. Gondolhatná a játékos, hogy a nehezen megszerzett játékbeli pénznem itt költhető el. Nem úgy van az: kemény kp-val is lehet majd itt fizetni (Gold = pénz), nem csak a játékbeli Miriannal! Miket is vehetünk?

– Loot Chestek: felszerelés (pajzs, fegyver), ami változó ritkaságú lesz; ezek használata és feltuningolása javítja Talion képességeit, de XP boostot is szerezhetünk, amivel gyorsabban fejlődhet.

– War Chestek: Orc követők változó ritkasággal, továbbá Training Orderek, amivel szintet léphetnek és testeszabhatóak lesznek.

– XP Boostok

– Bundle-k: ezek összessége „remek értékben”.

Mikrotranzakciók. Bizony, aki nem akarja a nyílt világot felfedezni, kanyarokat vághat le azzal, ha pénzt vág az asztalra a Monolithnak és a Warnernek… de aki adott mérföldköveket elér majd a játékban, illetve közösségi kihívásokban részt vesz, így is aranyat kaphat. Árazás még nincs, de már a Discordon a fejlesztők megerősítették, hogy ehhez kelleni fog az internetkapcsolat.

Az Eurogamer szerint lesz azért online része is a Shadow of Warnak: a Social Conquest kb. ahhoz lesz hasonlítható, amit a Forward Operating Base küldetések tartalmaznak a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben. Megtámadhatjuk más játékosok elfoglalt erődítményeit, de a miénk is támadás alá kerülhet, emiatt megerősíthetjük a frissen az ölünkbe hullott kastélyt a játékban (ha mindegyik orkot kipucoltuk onnan) azzal, hogy parancsnokokat és kapitányokat helyezünk el bennük, majd megerősíthetjük a védelmét, aztán online megoszthatjuk, ha kedvünk van hozzá.

A játékmódnak két fajtája van: a barátságos megtámadásban (Friendly Conquest) a csata után nem csökken a megtámadott fél hadserege, ám a ranked, ranglétrás támadásnál ha oda a csapat, akkor azt nem kapjuk vissza. Győzelem esetén loot chest és a háborúban szerzett maradvány jár (pl. pajzs, ilyesmi), de kérdéses még, hogy mi lesz azzal, aki ELVESZTI a támadást. Lesz Vendetta is, csak ezúttal a Shadow of Mordorhoz képest kibővítve: először néhány objektívát, feladatot kell elvégeznünk ahhoz, hogy az adott, barátunkat kivégző ork figyelmét felkeltsük.

A Middle-Earth: Shadow of War október 10-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu