Uncharted: The Lost Legacy: vadonatúj, kiszivárgott spanyol trailer! [VIDEO]

Véletlenül bukkantunk rá a 3DJuegos nevű spanyol honlapon keresztül arra az Uncharted: The Lost Legacy vadonatúj trailerre, amelyet furcsa módon csak a spanyolok tehették rá a kezüket – mint valami rég elveszett inka kincsre – a világon először.

A trailer egyébként a spanyol PlayStation oldalán is fent van, de a hír írásának időpontjában még nincs angol nyelven sehol sem fent – egyelőre a hivatalos angol PlayStation oldalon sem! A videóban csak pár mondat hangzik el, szóval olyan rengeteg információtól azok sem esnek el, akik ezt az egyébként szép nyelvet nem beszélik.

A szinte teljes játékként is felfogható, hatórás DLC-ben, az alapjáték, az Uncharted 4 egy „rosszlányát”, Nadine-t, illetve az Uncharted 2-ben és Uncharted 3-ban is főbb szerepet kapó, rendkívül csinos, temperamentumos, női kalandort: Chloe Frazert irányíthatjuk. Az ő „dinamikus duójuk” feledteti, hogy Nathan Drake ezúttal valószínűleg nem is szerepel majd a játékban, illetve egészen biztosan nem lesz irányítható karakter. A kiegészítő ára a spanyol site információi szerint 40 euró, tehát valószínűleg nagyjából 12.000 Ft.-ot kell majd kicsengetnünk a két hölgy közös kalandjáért.

Az Uncharted: The Lost Legacy Európában augusztus huszonharmadikán fog megjelenni, és kizárólag PlayStation 4-re lesz elérhető az indiai kalandozás.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu