Exploittal nyert 10.000 dollárt a For Honor verseny győztese [VIDEO]

Nem igazán a „becsületről” szólt ez a végső győzelem.

A Ubisoft nemrég rendezett egy hivatalos bajnokságot, hogy a Season 3 kezdetét megünnepeljék. A győztes, Jakub „SB.Alernakin” Palen egy szoftverhibát (exploitot) használt ki, hogy a 10.000 dollárt megnyerje.

SB.Alernakin konkrétan egy olyan hibát használt ki, amelyet már májusban észrevettek, de még azóta sem javították ki. A Nobushi harcosát irányítva egy kombótámadást alkalmazott, amelynél hibázik a szoftver, lévén az ellenfelének nincs semmilyen lehetősége, hogy kivédje azt, így minden párbajt megnyerhet. A Nobushi-jával ennek köszönhetően egyetlenegy meccset sem veszített el.

Később, egy interjúban SB.Alernakin még azzal is hencegett, hogy már „két hete nem játszott” és „könnyebb volt a győzelem”, mint számított rá. Amikor a kreatív igazgató átnyújtotta a jutalmat neki, ezeket a szavakat fűzte hozzá: „Szép munka volt fiam. Talán a jövőben azért játékstílust kell váltanod.” SB:Alernakint ez nagy eséllyel nem különösebben zavarta, lévén 10.000 dollárt vihetett haza az exploit kihasználásának hála.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu