GC 2017 – Biomutant: hivatalosan is bemutatta a THQ Nordic a szivárgás után [VIDEO]

Horizon Zero Dawn + mutánsok + MMO-féle karakter-testreszabás?

A Biomutantot – ahogy azt vártuk – a THQ Nordic bemutatta a Gamescomon. A korábbi Just Cause/Mad Max-fejlesztőkből verbuválódott Experiment 101 játéka már most gyűjtői kiadással kapcsolatos információkat is kapott, ami azért… nos, mondjuk ki, nyers lépés a kiadótól. A 120 dolláros (36-37 ezer forint) gyűjtői változat a játék mellett a soundtrack lemezét, a főszereplő miniszobrát, illetve egy A1-es méretű artworköt kapunk szöveten.

A játékban a saját túlélő történetünk megalkotásán túl három világra számíthatunk – lesz egy földalatti, illetve egy kis naprendszer is. Ezeket mechákkal, hőlégballonnal, jetskivel és UFÓval is felfedezhetjük. A történet szerint egy járvány tönkreteszi a területet, az Élet Fája pedig halált ereszt gyökereiből. A törzsek megosztottak, valakinek (nekünk) pedig egyesíteni kell őket…

Megjelenés 2018-ban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Horizon: Zero Rocket? (Mert nagyon úgy néz ki, mint a Galaxis őrzőinek egyik karaktere…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu