GC 2017 – Trailerinvázió [VIDEO]

Hír-potpourri, köret nélkül.

A 2K bejelentette, hogy a BioShock 10. évfordulójára egy limitált gyűjtői kiadást ad ki Amerikában PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Big Daddy-Little Sister szoborral érkező csomag 200 (!) dollárba kerül, úgyhogy kapásból 60 ezer forintnál kezdődne, ha valaki importálná…

A Square Enix Collective új trailerrel rukkolt elő az oldalnézetes, filmszerű kaland/platformer Forgotton (nem elírás az) Anne-nek, amit a ThroughLine Games fejleszt. A tetszetős vizualitással rendelkező játék még idén megjelenik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Ubisoft egy hosszabb videóval jelentkezett a Far Cry 5-ből, de még mindig 10 perc alatt jár az amerikai ellenállás történetének játékmenete. Nem nagyon akar a cég mutatni sokat a február 27-én PS4-re, X1-re és PC-re érkező új Far Cry-ból…

A Grip Digital és a Terrible Posture Games Mothergunshipje az FPS műfajt akarja keverni a bullet hell shooterek intenzitásával és némi testreszabással. Kicsit Doom 3 érzése van, de a videóból sokat nem lehet ítélkezni, hiszen a PS4/X1/PC trióra érkező címnek nincs még megjelenési dátuma sem.

A Need For Speed: Paybackben bemutatták a BMW M5-öt a Gamescomos trailerben. Stílusilag a november 10-én a PS4/X1/PC platformokra érkező autózás továbbra is kb. ugyanazt nyújtja, amit a 2012-es Most Wanted reboot. Nem lehetne végre visszamenni az Underground/Carbon stílushoz egyszer?

A Destiny 2 már most megkapta a launch trailert, holott a PC-s béta még el sem kezdődött. Érdekes a Bungie húzása, de most már mindegy: a játék PS4-en és X1-en szeptember 6-án, PC-n a Vicarious Visions portja október 24-én fog megjelenni.

A Shenmue III, amit a Deep Silver fog kiadni 2018 második felében PlayStation 4-re és PC-re, végre megkapta az első teaser trailerjét, de ez csak egy kis szeletét mutatja a hatalmasnak ígérkező, közösségi finanszírozásban készülő játékból. Legalább nem olyan bukós eddig, mint a Mighty No. 9… (amit poén, de szintén a Deep Silver adott ki)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu