Destiny 2: 60 FPS? Csak PC-n! [VIDEO]

Több infomorzsa egy helyre gyűjtve a Bungie játékából.

Először is azok, akik digitálisan előrendelték a Destiny 2-t, Xbox One-on már előre letölthetik, míg a PlayStation 4-eseknek jövő hétig, harmincegyedikéig várniuk kell. (Akik egy 98 megás file-t töltöttek le, töröljék azt, 29 GB fog kelleni.)

Egy videó is érkezett Cayde-6-tal a főszerepben. Aki a The Taken Kinget játszotta, nem is kell neki bemutatni a kéziágyúkat preferáló veteránt. A Destiny 2-ben amúgy a raidek során nem lesz zárt loadoutunk a játék rendezője szerint, ám a Nightfallsban az izgalmasabb taktikázás miatt igen.

A WCCFTechen azt olvashatjuk még, hogy bár megoldható lenne PlayStation 4-en és Xbox One-on 60 FPS-sel futtatni a Destiny 2-t, de akkor sokkal kisebb lenne a játék, mint amekkora most – így is kihasználják a konzolok processzorának képességeit. Úgyhogy aki ilyen képfrissítésre vágyik, PC-n kell játszania majd.

A Destiny 2 PlayStation 4-en és Xbox One-on szeptember hatodikán, PC-n október 24-én jelenik meg. Utóbbi platformon nemsokára indul a béta!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu