GC 2017 – Life is Strange: Before the Storm: Chloe nem lesz emberfeletti, de… [VIDEO]

A Deck Nine Games játékában azért így is lesznek természetfeletti részek.

A Dontnod (akik amúgy a Bandai Namcoval együttműködnek egy új narratív játékon, ami egy új IP lesz) Life is Strange-ében lehetőségünk volt idővisszatekerni. A folytatásban nem tudjuk, hogy ez a funkció ott lesz-e. Ehelyett Chloe új képességet kap, amit magyarul úgy lehetne mondanunk, hogy visszabeszélés. Ezzel érheti el azt, amit szeretne, de persze kockázatos khm, felemelni a szavunkat minden egyes konfliktus során.

Zak Gariss, a játék vezető írója az IGN-nek adott videóinterjújában ezt mondta: „Az ötlet itt az, hogy a játékosoknak megadjuk a lehetőséget, hogy Chloe bőrébe bújjanak akkor, amikor ő a legdörzsöltebb… és néha a legbrutálisabb. A visszabeszélés lehetőséget ad neki arra, hogy „bekapcsolja a másikat” egy különleges párbeszéd-minijátékon keresztül, így elérve azt a viselkedést, amit a másik karaktertől szeretne.

Arcadia Bay egy szürreális hely. Eléggé élveztük a világ ennek a részének bejárását. Bár Chloenak nem lesz különleges képessége, a mód, ahogy az ő életét felfedezzük – az viszont tartalmaz eléggé különös és természetfeletti elemeket is.”

Érdekes lesz látni, hogy pontosan Gariss mire gondolt. A Life is Strange: Before the Storm első epizódja augusztus 31-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu