GC 2017 – Star Wars: Battlefront II: videón mind a tíz hajó az űrcsatákban [VIDEO]

Egytől egyig az összes hajót megvizsgálhatjuk a Starfighter Assault módból.

Az első Battlefrontnak több hiányossága is volt – ezek egyike az űrcsaták teljes hiánya volt. Ezt a DICE/Criterion/Motive trió most ki fogja küszöbölni, ugyanis a 12v12 felállásban játszódó harcok során pontosan ezt kapjuk majd.

A hajók három osztályba sorolhatóak: Fighter, Interceptor, Bomber. Az interceptor (A-Wing, TIE-Interceptor) a leggyorsabb, ám a legkevesebb pajzssal rendelkezik. A fighter (TIE-Fighter, X-Wing) az átlagosjános típus, míg a bombázó (Y-Wing, TIE-Bomber) a leglassabb, ám a legtöbbet ez a hajótípus képes sebezni. A hősök hajói közül Boba Fett Save 1-je, Darth Maul Scimitarja, Han Solo Millenium Falconja, és Poe Dameron Black One-ja látható még a videóban. Csak legyen elég pontunk és imádkozzunk, hogy más nem választotta már ki őket, így vehetjük majd kontroll alá őket.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu