Middle-Earth: Shadow of War: Xbox One X-re gyúrva [VIDEO]

A Monolith átfaragta az engine-t az Xbox One X képességeinek kiaknázása céljából.

Matt Allent, a játék egyik művészeti rendezőjét a GamesIndustry meginterjúvolta. Itt megemlítette, hogy mindössze egy napjukba került a Project Scorpio devkiten működésre bírni a játékukat.

„Mérnöki szempontból sok a közös a[z Xbox One X-ben a] Windows 10-zel, és már azon futtattuk a játékot. A mérnöki rendezőnknek egy nap kellett a fejlesztőkészleten való elindításhoz. Nem volt tökéletes, kellett egy kis módosítás, de nem volt ez sok extra meló, és az is főleg a HDR miatt volt. A HDR viszonylag új a játékokban, mert a legtöbbjük fizika-alapú renderelést használ a megvilágítással.” Ezek után eléggé pozitívan nyilatkozott a Shadow of Warról – szerinte elég szép 4K felbontásban és HDR-rel, amit kb. egy hónapig gyúrtak, hogy tökéletes legyen.

Az október 10-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő Middle-Earth: Shadow of Warból egy új törzsbemutató is érkezett, főszerepben a Marauder törzssel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu