Destiny 2: légy udvarias és adj majd helyet a játék bácsinak a konzolos hard diskeden!

Amikor érkezik egy nagyobb cím, a konzolos rajongók már azon kezdenek agyalni, hogy mekkora helyet kell szorítani a HDD-jükön, hiszen nem mindegy, hogy mitől kell majd megválniuk, amikor a várva várt cím megérkezik. Nincs ez másképp a Destiny 2-vel sem, amelynek PS4-es és Xbox One-os helyfoglalásáról most nyilatkozott az Activision.

Nem vészes a helyzet (láttunk már rosszabbat is): a PS4-eden 30.87-et foglal majd el a Bungie kis új üdvöskéje, míg Xbox One-on valamennyivel kevesebbet, 29.15GB-nyi helyet eszeget majd a Destiny 2.

Xbox One-on egyébként már elő lehet tölteni a játékot, PS4-en erre egyelőre még nincs lehetőség.

Egyébként nem kell nagyon örülni, hogy végülis nem vészes ez a cirka 30 GB, lévén a kiadó már ígérte a DLC-ket, amelyek nagy eséllyel az alapjátékkal együtt már megeszik a HDD-et reggelire.

Az alapjátékra már nem kell sokáig várni, hiszen konzolokra szeptember 6-án érkezik, PC-re pedig október 24-én.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu