My Eyes on You: hátborzongató sorozatgyilkosos thriller készül a The Witcher és a Metrók fejlesztőitől! [VIDEO]

PS4-re, PC-re és Xbox One-ra is megjelenik majd ez a nyomozós akció-kalandjáték, amelyben egy FBI ügynök bőrébe bújva kell egy sorozatgyilkos nyomába erednünk!

A Storymind Entertainment egy relatíve ismeretlen csapat, ám elég, ha azt mondom, hogy fejlesztőik olyan címeken is dolgoztak, mint a The Witcher, vagy a Metro sorozat. A játék megjelenése sajnos még teljesen képlékeny, de már ebből a két videóból: egy trailerből és egy alpha játékmenetből is láthatjuk, hogy a fejlesztés jó úton halad.

A játék stílusa egyszerre ötvöz akció, kaland és nyomozós elemeket ebben a film noirokat idéző, hátborzongató világban, amely Chicago és külvárosi negyedének egy alternatív univerzumában játszódik. A játék főszereplője Jordan Adalien, egy veterán FBI ügynök, aki egy rejtélyes gyilkos üldöz, aki egy skarlát maszkot visel. Ahhoz, hogy végül – reményeink szerint – elkapjuk, különféle nyomokat megvizsgálnunk, továbbá döntéseket hoznunk, amelyek – a készítők szerint – a történetet és annak végkimenetelét nagyban befolyásolhatják majd. A készítők konkrétan azt hangsúlyozták ki, hogy a végeredmények akár „realista”, vagy „misztikus” fordulatot is hozhatnak, tehát nem a hagyományos „jó, rossz, fekete, fehér, igen, nem” befejezésekre kell számítanunk.

Azonban a legérdekesebb, hogy Jordan érzelmi állapotát és folyamatosan figyelnünk és ellenőriznünk kell, ugyanis a nyomozás különféle eseményei, fordulatai hallucinációkat okozhatnak nála, amely a képességeit befolyásolhatja. Ugyanakkor nem hiányoznak majd az akciórészek sem, lévén sokszor bűnbandákkal, vagy más gyilkosokkal is szembe kell szállnunk.

A My Eyes On You-t fejlesztő már említett Storymind Entertainment egy húszfős csapat és 2015-ben alakult Kievben (Ukrajna fővárosában) és olyan fejlesztőkkel is dicsekedhet, akik a fentebb írt Witcher, vagy Metro mellett a S.T.A.L.K.E.R, vagy a The Cossacks fejlesztésben jeleskedtek.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu