Divinity: Original Sin 2: játszható élőhalott, masszív gyűjtői kiadás [VIDEO]

A Larian elég komoly gyűjtői változatot hozott össze a játékának.

A fejlesztők végre megerősítették az utolsó játszható fajt – az Undead, azaz az élőhalott kategória is fel fog az RPG-ben bukkanni. Ezek a karakterek méreggel gyógyulnak (a normális „potik” viszont sebzik!), az ujjaikkal zárakat képesek feltörni, és egyedi képességgekkel fognak rendelkezni – többel, mintha egy ember/törpe/gyík/elf halott variánsát irányítanánk. Sisakkal, ruházattal, de leginkább a Mask of the Shapeshifterrel képesek álcázni is magukat, hogy az NPC-k ne meneküljenek el, így a többi faj előnyeit ki tudja aknázni (pl. törpeként törpe árustól akciósan vásárolhat). Ehhez a maszkhoz viszont le kell tépni más egyének arcát, ami pedig értelemszerűen gyanús lesz…

A játék weboldalán már megvásárolható a Divinity: Original Sin 2 gyűjtői változata is. A 169 dollár + postaköltség (+ áfa, + vám, szóval nekünk ez valahol 70 ezer forint felett kezdődne…) ellenében kapunk egy ~25,5 centis Fane szobrot (ő is egy élőhalott), cserélhető Shapeshifter maszkkal és koponyával, egy 160 oldalas művészi könyvet, egy 120 oldalas háttértörténettel rendelkező könyvet, egy térképet, és egy kézikönyvet is kapunk, az egészet egy dobozban. Csak ezer darab készül belőle!

A Divinity: Original Sin 2 PC-n szeptember 14-én jelenik meg. PlayStation 4-es és Xbox One-os portja később érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu